Dap,e oficial,am 20 de ani și trăiesc printre oameni absolut minunați :D

Posted: September 17, 2010 in Uncategorized

De vreo 2 săptămâni încoace am tot bătut-o pe mama la cap că ”schimb prefixul” și vreau ceva memorabil.Dacă o cunoașteți cu adevărat pe mama,știți că o dată ce aude o declarație de genul ăsta,în secunda 2 se gândește ce ar putea face,iar în secunda 3 se pune pe treabă,cu o dedicație și un sârg pe care spun cu mâna pe inimă că nu l-am mai văzut la altcineva. O altă caracteristică importantă a mamei e aceea că atunci când pregătește o surpriză,te face ,cu un talent holmesian,să nu-ți dai seama ce gândește decât în ultimul moment al ultimului moment.

Astfel,am avut parte de o surpriză URIAȘĂ,foarte bine elaborată. Din ce știam eu ,urma ca mama lui David(cel mai bun prieten al meu) s-o invite pe mama mea la o discuție,la care să asist și eu,discuție ce avea loc…pe 16 septembrie. Potrivit informațiilor mele,David și toți ceilalți colegi pe care i-aș fi invitat la o eventuală petrecere erau plecați din localitate,urmând să se întoarcă abia peste câteva zile.

Ieri,elementele surprizei au început să se desfășoare unul câte unul,pentru ca la final,aceasta să explodeze ca o bombă! Ziua a început,în mod ciudat,fără vreun apel telefonic sau convorbire pe Messenger din direcția invitaților.Am crezut,cu nerușinare că uitaseră de mine. Odată cu venirea serii , pregătit de vizita la mama lui David,am pornit la drum.Ajuns acolo,după ce m-am întrebat încă o dată cu glas tare de ce nu m-a sunat nimeni toată ziua,am intrat în curte ,unde M-A LOVIT! Ce? Sunetul vocilor prietenilor mei,cântând La Mulți ani adunați în jurul unei mese mari pe care trona definiția cuvântului INCREDIBIL! Un tort mare,imprimat(o altă idee genială a mamei,materializată de un prieten bun al lui David) cu poze cu 2 din wrestlerii mei favoriți ,Kane și Undertaker,care flancau o poză de-a mea ,cu un “speech bubble” (balon de dialog,gen comics-uri) în care scria SHOULD I KICK THEIR ASSES?(le fac fundurile praf?) :)) Nu mai e nevoie să specific ce față am tras,ziceai că-s picat din avion și-am aterizat fix în picioare. Cireașa de pe tort a fost cadoul de la David,un Ebook reader,pe care voi putea să-mi stochez câte cărți am chef,ceea ce e visul oricărui șoarece de bibliotecă/librărie cu acte-n regulă.A fost o seară memorabilă ,exact cum îmi doream,o seară care mi-a oferit mult mai mult decât mă așteptam,și m-a învățat dincolo de toate surprizele că trăiesc printre oameni minunați pentru care orice răsplată ar fi prea mică luând în considerare că de cele mai multe ori au dat mult mai mult decât tot ce e mai bun în ei ca să mă vadă zâmbind.MULȚUMESC TUTUROR PRIETENILOR MEI PENTRU CĂ EXISTĂ!

Etern recunoscător,la fel de zăpăcit ca întotdeauna,dar în etate de 2 decenii,

Alex Szollo

Comments
  1. Beatrice says:

    M-am intrebat adesea, de ce “La multi ani”? De ce este mai important “cat” si nu “cum”? Caci daca traiam in Evul Mediu cand speranta de viata era de 40 de ani, atunci urarea isi avea sensul. Pe de alta parte, daca e sa avem in vedere ce spun cercetatorii, si anume ca speranta medie de viata creste continuu, putem spune ca intinerim? Hai sa nu bat campii cu problemele mele metafizice, ci sa trec la subiect. Iti urez, dragul meu Alex, “La ani de sens!”, si te imbratisez cu tot dragul!
    Bea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s